Baneforhold

Baneforholdene er et tema som opptar mange, og synspunktene er også mange. Felles for alle er at vi ønsker så optimale forhold som mulig for både to- og firbeinte.

Ved Leangen Travbane har vi et erafrent banemannskap som fortløpende vurderer hvilke tiltak som skal settes inn, i tett dialog med Trenerforeningens representant (Jomar Blekkan).

Etter å ha hatt utfordringer med banedekket de siste årene, har det vært etablert et samarbeid med DNT og den ekspertise som de har utpekt for å komme frem til så optimal løsning som mulig ut fra de forutsetninger vi har.

Vi vil forsøke å oppdatere om spesielle behov og tiltak, samt en generell vurdering av baneforholdene på løpsdagen på disse sider fremover. Men det vil alltid være forskjellige behov fra hest til hest, slik at trenere og kusker/ryttere alltid må vurdere skoing/balansering for sin hest individuelt.

31. mai

Som sist - meget gode forhold. Utfordringen er å få kjørt på nok vann.  Les mer

24. mai

Optimale forhold i dag :)  Les mer

17. mai

Flotte forhold på nasjonaldagen. det er meldt regn utover ettermiddagen, men vi håper og tror banen skal holde seg meget god til vi er ferdige med...  Les mer

10. mai

Fine forhold i dag, foreløpig er det mest utfordring å få på nok vann. Meldt litt regn i kveld, men det skal ikke by på problemer.  Les mer

2. mai

Gode forhold :)  Les mer

25. april

Meget gode forhold i dag også :)  Les mer

18. april

Vi forventer optimale baneforhold i dag.  Les mer

10. april

Værgudene er ikke helt på lag med oss, da det har snødd kraftig i natt, og det fortsetter i morgentimene.   Les mer

04. April

Banen er idag fast, men det er usikkert hvordan banen blir iløpet av kvelden med tanke på eventuelle regnbyger  Les mer

29.03

Det er meldt nedbør fra klokken 14.00 - 16.00, men vi forventer gode sommerforhold i banen i dag  Les mer