JOMAR BLEKKAN kjører Looking Superb i Elitloppet i mai 2020

Skrevet av Robert Jakobsen,  05.05.2020
Artikkelbilde

PRESSEMELDING fra TEAM LOOKING SUPERB:

Solvallas Sportssjef Anders Malmrot har invitert Looking Superb til Elitloppet !

 

Eier av Looking Superb Kolbjørn Selmer har gitt Jomar Blekkan kuske oppgaven!

« Kolbjørn Selmer ringte umiddelbart til Jomar Blekkan etter å ha mottatt beskjeden om invitasjon til Elitloppet fra Solvallas Sporstjef Anders Malmrot. På telefonen spurte jeg Jomar om klar for en ny stor oppgave sier en opprømt og glad Kolbjørn Selmer. Det ble helt stille i telefonen, før Jomar var i stand til å si ja. En svært glad og rørt Jomar Blekkan sa ja jeg er klar! Planen var jo at Jomar skulle kjøre Oslo Grand Prix i fjor, men da ble det ikke noen start der.  Jomar er fortsatt en fantastisk kusk, og vil mestre oppgaven å kjøre i Elitloppet like godt som noen annen. Jeg husker godt da han kjørte Ivar Sånna i Svensk Mesterskap i 2016 og taklet det til stående applaus. Jeg gleder meg veldig til å se Looking Superb med Jomar i sulkyen i Elitloppet på Solvalla, avslutter Looking Superbs eier Kolbjørn Selmer»

«Jomar Blekkan sier rett etter å ha mottatt «det glade budskap» et dette må være en drøm😊 17. mai og julaften på samme dagen! Jeg ble helt satt ut da Kolbjørn ringte meg, og måtte ha noen sekunder på å hente meg inn før jeg sa JA til Kolbjørn sier Jomar Blekkan på telefonen. Jeg tar dette som en solid tillitserklæring fra Kolbjørn Selmer, sier Jomar Blekkan og fortsetter:

– Jeg har ikke kjørt Looking Superb siden han reiste fra stallen min på Overvik i 2018. Det skal bli utrolig herlig å sitte bak ham igjen. Jeg fulgte ham jo daglig i mange år, og man får et forhold til hestene. Nå gleder jeg meg enormt til 31. mai avslutter en svært opprørt Jomar Blekkan»

Dette er en stor drøm jeg ikke hadde sett komme nå. Nå er det uten publikum, og det blir spesielt, men Elitloppet er Elitloppet, sier Elitloppskusken Jomar Blekkan, som gladelig tar en koronakarantene på 14 dager for å kjøre Elitloppet om han må det.

Kontaktpersoner;

 

Jomar Blekkan, tlf. +47 920-38208

 

Kolbjørn Selmer, tlf. +47 938-74000

Foto:

Bilder Looking Superb og Jomar Blekkan på besøk hos Jean M Bazire i 2019

Tatt av undertegnede og til fri bruk.

 

 

Per Jørgensen

Marked, PR og media

Selmer Holding AS

Tlf. +47 900 41041

www.selmerholding.com