Minilager1's montécup ga jentene en drømmetur

Skrevet av Robert Jakobsen,  19.10.2017
Artikkelbilde

De beste montérytterne på Leangen (med Leangen som hjemmebane) får hvert år en inspirasjonstur i tillegg til bl.a. pengepremier. I år gikk turen til Skara, Axevalla og Bjertorp.

Og hvilken tur det ble!

På tirsdagen ble jentene vist rundt på Axevalla travbane av daglig leder Benny Ternemar før de red til start i montématchen som var løp 2. Og de 4 norske rytterne tok virkelig for seg! Når mållinjen ble passert med Make it Bore og Olea Villa Furre lenger enn langt foran resten, viste det seg at 4 av de fem premiene i løpet gikk til Leangen-rytterne - total dominans, med andre ord.

 

Resultatlisten

Seiersseremoni

Under kvelden fikk jentene mye skryt for innsatsen sin, og det er virkelig blitt lagt merke til at standarden på Leangens montéryttere har tatt store steg de siste årene.

Dagen etter ble tilbragt dels på Bjertorp og dels på Sofia Aronssons nye camp som ligger like ved Bjertorp. Etter omvisninger og lunsj salte jentene opp hestene Tsar de Houelle, Star Advisor Joli, Legoholm Zon, Omero D'Asolo og Francine for så å få ri en 9 kilometer runde på det som må kalles et virkelig A-lag. Smilet på jentene stoppet såvidt ved ørene når de kom tilbake!

Sofia Aronsson

Ut på tur, såvisst ikke sure!

 

Leangen Travbane takker på vegne av Leangens montéryttere først og fremst sponsoren, Minilager1, for at de lar drømmer gå i oppfyllelse. Sofia Aronsson og hennes stab tok imot oss på en helt fantastisk måte, og Axevalla travbane med Benny Ternemar, Lars Ågren og flere skal også ha en stor takk for måten vi ble tatt imot og ønsket velkommen på.