Ramlo sandtak og Leangen med stor samarbeidsavtale

Skrevet av Robert Jakobsen,  01.06.2016
Artikkelbilde

Ramlo Sandtak  og Leangen Travbane signerte i går en større samarbeidsavtale på sekssifret beløp hvert år i avtaleperioden. Avtalens varighet er på 3,5 år med opsjon på fornyelse fra 2020!

Ramlo Sandtak vil da i framtiden være i selskap med de andre hovedavtalene på Leangen Travbane.

Daglig leder Tore Ramlo i Ramlo Sandtak sier følgende:

Ramlo Sandtak AS er et foretak med sin opprinnelse fra Klæbu. I 1933 startet Peder Ramlo bedriften Ramlo & sønner. For å skille avgiftspliktig og avgiftsfri omsetning, ble Ramlo Sandtak AS stiftet i 1975. Den opprinnelige driften ble senere delt mellom sønnene Kåre og Kjell Ramlo, der Kjell overtok Ramlo Sandtak AS. De etablerte seg først på Sluppen i 1993 før de kjøpte tomt og bygde opp anlegget i Industriveien på Heimdal. I 1999 sto anlegget på Heimdal ferdig og firmaet flyttet fra Sluppen. Her i fra driver bedriften sin virksomhet i dag. Ramlo Sandtak AS produserer og leverer grus og pukk i alle fraksjoner, og har samtidig en stor transportvirksomhet knyttet til anleggsbransjen. Bedriften eies av Kjell Ramlo og sønnene Per Håvard og Tore, som også leder firmaet. Antall ansatte i 2016 er 43. Årsomsetningen ligger på ca 200 mill.

Firmaet har en maskinpark som omfatter 16 hjullastere, 8 gravemaskiner og 14 egne lastebiler, samt ca 60 – 70 innleide lastebiler. I tillegg består maskinparken av store mengder produksjonsutstyr, der i blant 8 mobile knuseverk og 4 stasjonære, sandvaskeanlegg. Hovedanlegget for grusproduksjon ligger på Søberg, der en helt ny grusfabrikk er etablert, mens pukkproduksjonen i all hovedsak foregår i Sjøla. I tillegg til produksjon i egne anlegg, utfører bedriften også produksjonsoppdrag som leieknusing og sortering for andre innen bransjen.

Bedriften er også aksjonær i en annen innenfor samme/ nærliggende bransje, Teplingan Grus AS.

Kontaktperson Tore Ramlo , Ramlo Sandtak AS

Mobil: 900 87000
E-post:  tore@ramlo.no

«Utviklingssjef Per Jørgensen er meget godt fornøyd etter å ha signert avtalen med Ramlo Sandtak. Dette er en tung aktør i næringslivet, og at avtalen gjelder helt fram til 2020, er med på å trygge vår økonomiske plattform for framtiden. Det er flere store aktører på gang, som jeg vil prøve å få på plass før årets store begivenhet med midtsommertravet 24 og 25. juni på Leangen Travbane sier Jørgensen».