Sponsorene vil til Leangen - KENCHA har skrevet 3 årsavtale

Skrevet av Robert Jakobsen,  21.04.2015
Artikkelbilde

PRESSEMELDING fra Leangen Travbane:

Næringslivet liker den positive utviklingen på Leangen Travbane!

 

Som de fleste har fått med seg har både publikumsantallet og omsetningen på Leangen steget betraktelig gjennom det siste året.

Nå følger sponsorene etter folket.

"Dette er en naturlig utvikling, først må man skape folk og entusiasme. Det er jo nettopp dette næringslivet ønsker å profilere seg mot" sier Utviklingssjef Jørgensen.

 

Leangen er nå i ferd med å etablere seg som en solid markedsplass med gode opplevelser for folk i sentrum. Banen arrangerer i tillegg til travløp både messer, konserter, hundeutstillinger og tivoli for å nevne noe. Og dette blir det bare mer og mer av. Først ute er Hugos Tivoli som kommer i starten av mai, deretter blir det stor hundeutstilling i juli, og i september er det 3 dagers messe med konserter.

 

Vi er svært glade for å ha fått på plass en ny sekssifret avtale. Bedriften vi snakker om heter KENCHA. Avtalens varighet er på 3 år, og gir Leangen Travbane sammen med mange andre aktører en mye bedre forutsigbarhet økonomisk. Og flere bedrifter er på gang, dette sammen med en flott publikumstilstrømning av nye folk gjør at framtiden ser svært lys ut.

 

«KENCHA har lang erfaring med prosjektering av tomteområder og nybygg.  Primært leverer vi i dag tidsriktige modulhus som tilfredsstiller tidens krav til arkitektur og kvalitet.  Husene er av ulik størrelse og utforming, slik at de kan tilpasses den enkeltes behov.

KENCHA jobber lokalt og har stor fokus på utvikling av eiendommer i randsonen til Trondheim, og vi er godt etablert på steder som Ørland, Bjugn, Buvika og Byneset.  Her vet vi travinteressen er stor og det er derfor naturlig for oss å være en samarbeidspartner til Leangen Travbane sier Daglig leder i KENCHA Johnny Sørgård.