Love Force imponerte på Umåker!!

Skrevet av Robert Jakobsen,  29.04.2011
Artikkelbilde

Noralf Brækkens 4-årsstjerne Love Force tok en knallsterk og overlegen seier i et 4-årsløp på Umåker på fredagskvelden. Over full distanse  - og i dødens hver meter - satte hesten ny personlig rekord på 13,6a og fikk 75.000 svenske kroner for den prestasjonen. Vi venter spent på fortsettelsen..! Scott W.L. prøvde et angrep fra 4. utvendlig, men rakk ikke frem til premie.

Tidligere på kvelden hadde blant annet de fine 3-åringene Juliano Rags og Crazy News prøvd seg i et 3-årsløp. Juliano Rags var uheldig og ble sittende fast for lenge i rygg på en svak leder, og fikk aldri skikkelig sjansen, mens Crazy News ble sliten til slutt etter et løp i dødens siste 1200 meterne. De to trønderne fikk de to siste premiene i løpet.

Riverside Royal ledet sitt løp til ut i oppløp, men måtte gi seg siste biten og måtte nøye seg med en fjerdeplass på 15,6a/2140 m.

Farkstrek og Neastjerna prøvde seg i et forsøk i Dubbelcupen. Neastjerna fikk maks fra lederrygg og endte på 4.plass. Farkstrek feilet på første bortre og tapte mye. Fikk senere et løp i køen, men viste storform ved å avslutte fort ned oppløpet og han fikk siste pengene på 25,6.