Midtnorske tredjeplasser i tre land

Skrevet av Robert Jakobsen,  26.04.2009

Hester med Leangen som hjemmebane har vært på farten både i Norge, Sverige og Finland denne helgen. Med tredjeplasser som resultat i alle land.

Slettvoll Rambo hadde tatt turen til Finland for å kjempe mot de beste finnene. Og selv om bla. Saran Salama ble for sterk, gikk Slettvoll Rambo et flott løp til tredje på kilometertiden 21.6, som var en solid rekordforbedring. 3.000 Euro var belønningen for tredjeplassen.

Kjølstad Spik hadde tatt turen til Umeå for å være med i Vårbjörken. Etter en økonomisk reise av Torbjörn Jansson ble også han tredje, på 25.0 og fikk 28.000 svenske kroner for strevet.

På Biri ble det kjørt finaler i Vårserien for 3-åringene. I de varmes oppgjør stakk Be My Hero og Bjørn Garberg rett til tet fra ytterste spor, men slapp til favoritten Golden Brown etter 400 meter. Siden hang han med til tredjeplass og 25.000 kroner inn på konto. Bon Kosmos endte uplassert i samme løp. I kaldblodsfinalen kjørte Jomar Blekkan Tin Tveiten inn til tredjeplass, på behørig avstand fra vinneren, Wiking Blesen.