Trav- og Galoppnytt i ny drakt

27.10.2008

Trav- og Galoppnytt sin nettside tgn.no har gjennomgått en modernisering og vi har latt TGN få lov til å presentere sin nye nettside på denne måten.

Trav og Galopp-Nytt har frisket opp sine internettsider og lanserer denne uken en ny og spennende utgave av www.tgn.no.
 
Trav og Galopp-Nytt har vært en levende og engasjert nyhetsformidler i trav- og galoppsporten siden 1949. Mye har skjedd siden de første papirsidene ble trykket. Ikke bare i Trav og Galopp-Nytt, men også på den tekniske fronten, spesielt de siste tiårene. Vi har allerede vært noen år på internett med adresse www.tgn.no. For rundt tre år siden foretok vi en ansiktsløftning. Nå tar vi ytterligere et stort skritt videre. Den nye nettsiden skal ikke erstatte Trav og Galopp-Nytts papirutgave, men håpet og målet er at nett og papir skal leve sammen og utfylle hverandre. Det har vært en rettesnor i utviklingen av den nye siden.

Det er en del nyheter på nye tgn.no, men også elementer man kjenner igjen fra tidligere. TGNs eminente superprogram og database for hestesøk er noe vi er spesielt stolte av. Her har spillerne mange nyttige søkefunksjoner i jakten på storgevinster. Fram til nyttår kan man benytte seg av disse tjenestene GRATIS ved å registrere seg på www.tgn.no. Det er helt uforpliktende og uten kostnad for publikum.

Er du ikke interessert i spill, men liker å utfordre deg selv i spørsmålskonkurranser, har vi en gladnyhet til brukerne av www.tgn.no. Hver uke legger vi ut en quiz. Det blir trukket ut en månedsvinner som får premie fra Hestesportens Porselen og en vinner av hovedgevinsten som er en tur til Elitloppet 2009 sponset av Tørst Travel.

Bildespeil, nettbutikk, ponniside, føllbilder, bransjeregister, markedsplass og e-blad er 
andre interessante elementer på tgn.no.

Er du interessert i hva som skjer i hestesporten? Trenger du et faktabasert verktøy i jakten på de store gevinstene? Da er tgn.no stedet for deg.