Ponnilandsleir på Forus

Skrevet av Elin Bergsholm/Kim Are Sveen,  28.06.2017
Artikkelbilde

Lørdag 1. juli er det klart for åpning av årets ponnilandsleir. Med deltagere fra nesten hele landet, er det klart for mye god travsport og sosialt fellesskap.

Kl. 10.00 ønsker Elin Lode, leder i Rogaland Travforbund, velkommen, og nesteleder i DNT, Trond Olav Salte klipper snora og foretar den offisielle åpningen av årets ponnilandsleir på Forus Travbane. Ola Slåtsveen skal være referent, så her blir det «goe gang».

Med 11 løp og 95 ponnier til start på lørdag og 10 løp og 94 ponnier til start på søndag, blir det mye sport og stor aktivitet å se fram til. I tillegg blir det oppvisning av ridning med halsring og presisjonskjøring med Shetlandsponnier etter løpene.

Det blir stor festmiddag på lørdagskvelden for deltakere, famile og venner, samt dugnadsfolk, funksjonærer og sponsorer. Det blir mat, premieutdeling og quiz, alt på Tribunen på Forus.

Ponnilandsleiren er en kjempegod arena for ponnikusker og andre ponnientusiaster til å treffes og få ansikter på navn en bare har sett i programmer og resultatlister.
Forus har åpnet dører til staller, kafeer og tribunen. Lokale travlag, ungdomsgruppa, profesjonelle kusker, funksonærer, foreldre og andre støttespillere bidrar til at dette skal bli ei flott helg for det som er framtida til travsporten, nemlig ponnitravet.

DNT ønsker alle involverte lykke til med årets ponnilandsleir. Fullt program til helgens aktiviteter finner du her.