Månedens hesteeier mai måned

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  20.06.2017
Artikkelbilde
"Timingen" kunne knapt ha vært bedre i det utmerkelsen for månedens hesteeier for mai måned ble delt ut på Biri sist fredag. Hennes egen hest Fløya, tok denne kvelden en sterk seier.

Månedens hesteeier for mai måned er en sprudlende og særdeles aktiv jente med aner fra landets øverste del, nå bosatt på Blaker på Romerike.

Klikk her for å laste ned intervjuet som ble foretatt i forbindelse med overrekkelsen av månedens hesteeier for mai måned.

Månedens hesteeier for mai måned tildeles en særdeles positiv og smilende dame som i tillegg karakteriseres som pliktoppfyllende og pålitelig i alt hun foretar seg. Toril Hansen har sin opprinnelse fra Alta, men flyttet sørover som 17-åring og har gått en god skole hos familien Hoel på Blaker. Toril fikk der blant annet stifte bekjentskap med en av tidenes beste kaldblodshester, Spikeld. Om ikke det å ha 4 hester på egen treningsliste er nok – så jobber Toril i tillegg på politistallen i Oslo samt på hestelinjen på Kjeller Videregående Skole. Toril Hansen tåler også å bli karakterisert som et særdeles godt forbilde for den yngre generasjons amatørtrenere gjennom sin skikkelighet og alltid vennlige fremtoning. DNT gratulerer med utmerkelsen.