Månedens hesteeier januar

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  24.02.2017
Artikkelbilde
Henrik Kulblik er en av travets glade amatører og således en fortjent mottager av utmerkelsen månedens hesteeier.

Månedens hesteeier for januar må kunne sies å være en publikumsfavoritt og en kar som er flink til å by på seg selv.

Månedens hesteeier for januar er kåret og det ble en av travets virkelige hedersmenn, Henrik Kulblik eller Heiki som han kalles på folkemunne. 

Månedens hesteeier for januar 2017 tildeles Henrik Kulblik. Heiki har gjennom et langt travliv vært engasjert i Grue travklubb og Hedmark travforbund. Nå de senere årene har han også bidratt i styret til Norsk Hesteeierforbund.

Han har et brennende engasjement for hesten som individ og han har gjennom årene forvandlet mange "oppgitte" travere med sin alternative treningsfilosofi. Det hele startet med hest i tømmerskogen da han var i 20-årene og kombinasjonen med tømmerskogen og løpsbanen har gitt stor suksess. De senere årene har også han nyansert den gamle treningsfilosofien og hengt med på fartsutviklingen i sporten. Heiki er en skikkelig veteran i sporten og han takler både oppturer og nedturer like godt. Gledestårene etter seieren  i svensk V75 med Ulsrud Troll i januar gjorde inntrykk på mange og er verdifull reklame for travet. Vel fortjent Heiki !

Klikk her for å se og høre intervjuet med Heiki i forbindelse utmerkelsen.