Månedens hesteeier desember 2016

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  05.02.2017
Artikkelbilde
Winmecredit er å regne som Eirik Djuve sin favoritthest.

Utmerkelsen som månedens hesteeier for desember gikk til en av landets aller mest hardtsatsende travhesteiere. Desember måned ble til og med i hans målestokk en måned litt utenom det vanlige.

Juryens begrunnelse for å tildele Eirik Djuve utmerkelsen som månedens hesteeier desember 2016 var som følger:

Månedens hesteeier for desember– en svært viktig bidragsyter i og for norsk travsport !

Månedens hesteeier for desember har vært, er og vil forhåpentligvis i lang tid enda – være en aktuell kandidat til den utmerkelsen han nå tildeles. Eirik Djuve har hatt et rikt hesteliv og han har allerede vært omtalt og portrettert i mange sammenhenger i denne forbindelse. DNT på sin side føler at tidspunktet nå er og ble perfekt for å markere oppnådde resultater som hesteeier. For desember måned ble en fantastisk måned for hesteeieren Eirik Djuve og det hele kulminerte på Momarken i romjulen der han kunne som eier kunne ta 3 V75-seire for og med 3 ulike trenere på en og samme løpsdag. Totalt 29 V75-seire ble det under hele året. Djuve er og har vært en viktig bidragsyter for mange ulike trenere i lang tid samt at han også er opptatt av rekruttering i norsk travsport.

Månedens hesteeier for desember tildeles derfor Eirik Djuve og Det Norske Travselskap gratulerer med en særdeles fortjent oppmerksomhet.

Klikk her for å se intervjuet som IMGs Kristian Aandal gjorde med Eirik Djuve i forbindelse med utmerkelsen.

Verdt å nevne som en aktualitet er at Djuve senest lørdag 4.februar tok 2 nye V75-seire, denne gang i 2 ulike land. Emir La Brousse vant på Klosterskogen mens Alwaysinblackpedia vant på Åby i Sverige. Eirik Djuve markerer seg stadig som hesteeier.