Ungdomstravet med egne nettsider

Skrevet av Kim Are Sveen,  21.04.2017
Artikkelbilde

DNT lanserer i dag "Prosjekt ungdomstrav" sine egne nettsider. Samtidig legger vi ut det første rykende, ferske eksemplaret av kompendiet "Ungdomstrav".

På disse nettsidene har vi samlet relevant informasjon for ungdom som ønsker å drive med travsport, og som trenger råd og informasjon om ulike sider ved travsporten. Her finner du blant annet forplaner, treningsplaner, videoer fra travskolen, utstyrsbestemmelser med videre. Vi tar gjerne imot tips og innspill til andre temaer som ønskes. Send en e-post til firmapost@travsport.no, så vil DNTs administrasjon håndtere forespørselen videre.

Ungdomstravkompendiet, som er resultatet av et prosjekt ledet av DNT-styremedlem Trond Olav Salte, lanseres også i dag, og er et utfyllende dokument som inneholder det meste av det du trenger å vite dersom du ønsker å starte opp med egen hest. I tillegg bidrar det også til bevisstgjøring i fremming av travsportens positive sider.

Ungdomstravets nettsider finner du under kategorien "Sport" på forsiden på travsport, eller du kan gå dit direkte ved å klikke her!