Tre norske med i gulldivisjonen

25.10.2010
Artikkelbilde
Tinita Love og Geir V. Gundersen skal ut i Gulldivisjonen på Jägersro.

C.L. Müllers Memorial er et av de store løpene når det arrangeres felles V75 omgang med Sverige på Jägersro Travbane førstkommende lørdag. På startstreken stiller Yarrah Boko fra spor to, og Tinita Love i spor seks og Gentle Tilly fra spor elleve. Distansen er 2640 meter med autostart. Førstepremien i løpet er på 500.000 svenske kroner.

De norske hestene møter gode hester, men de er gode selv også. Felles for alle de tre norske hestene er at de har dokumentert toppform. Alle takler den lange distansen, og sporene må vi alt i alt være fornøyde med. Vi er helt sikre på at de norske hestene vil sette farge på dette løpet. Jeppe Juel starter for øvrig med Laughing Stock fra spor ni.

I V75 International er vi representert med Mysterious og Tom Erik Solberg. De var heldige i sportrekningen og trakk spor to bak startbilen. Førstepremien i dette løpet er også på 500.000 svenske kroner.

Løpsdagen innledes med et montéløp. Her har vi med New Varenne L.A. og Line Gundersen, Ron Keeper og Caroline Morken, Sean Trot og Lina Alm, Limerick og Tone Turnbull.

I det andre løpet har Kristian Malmin med seg Dumdumboy. Dette er et rent tre-års løp med 100.000 sek i førstepremie.

Balder Exclusive, som blir trent av Gaute Lura, er vår representant i det fjerde løpet. Han skal kjøres av Flemming Jensen.

Geir V. Gundersen skal kjøre Embakasi i det ellevte løpet fra spor fire. Denne vinnerhesten skal kjempe om en førstepremie på 100.000 sek.

Eck Sensational, som blir trent av Kjell Vidar Braaten, og kuskes av Jeppe Juel skal ut i det tolvte løpet. De har vært uheldige i sportrekningen og trukket spor tolv. Alt i alt vil de norske hestene sette farge på denne stordagen på Jägersro.