Geir Lundh slutter som daglig leder ved Rikstotoklinikken Bjerke

01.11.2010
Artikkelbilde

Geir Lundh har sagt opp sin stilling som daglig leder ved Rikstotoklinikken Bjerke. Grunnen til dette valget er familiære hensyn.

- Det var slett ingen enkel beslutning å ta, men det er hensynet til min lille familie som veier aller tyngst når jeg nå velger å forlate skuta, forteller avtroppende daglig leder i Rikstotoklinikken Bjerke (RKB) Geir Lundh. Jeg har ei skjønn, lita datter på 2,5 år og en samboer med sterk hjemlengsel til Røros-traktene. Hun ble ferdigutdannet i høst med mastergrad i naturforvaltning og i ferd med å få ny jobb. Følgelig velger vi å flytte nordover. Jeg tror alle som er i lignende situasjoner med små barn skjønner hva jeg prater om.

- Samtidig skal det sies at vi har, og har hatt, sterke ambisjoner med RKB. Dette har gitt seg utslag i et meget offensivt budsjett som jeg selv har vært sentral medspiller i beslutningen om. Vi har blitt atskillig mer synlige for våre målgrupper, men det tar nok lengre tid enn jeg hadde trodd før resultatene kommer. Vi har 24% vekst i omsetningen på behandling av hester i år kontra samme periode i fjor, men dette er likevel 8% mindre enn budsjettert, noe både jeg og styret er skuffet over. Dermed er jeg blitt enig med styreleder om at det kan være et fornuftig tidspunkt å skifte skipper på skuta nå, for å holde oss til maritime termer. Vi er i prosessen med å legge strategiplaner og konkret budsjett for 2011 og det vil være naturlig at den nye administrative ledelsen får være med og sette sitt preg på dette, synes Lundh.