Trond Anderssen er på "beina" igjen

11.03.2010
Artikkelbilde
Trond Anderssen koste seg i sola på Bjerke onsdag. Telefonen ringte imidlertid hele tiden.

Trond "Buller'n" Anderssen var for en tid tilbake utsatt for en ulykke, hvor han pådro seg store skader i kneet. Nå er imidlertid Buller'n i farta igjen. Onsdag var han på Bjerke og overvar kåringen, og på lørdag er han ringside på Momarken.
- Det går bedre og bedre for hver dag. Jeg kan ikke belaste beinet, men jeg kommer meg litt rundt, sier Trond Anderssen.

- Jeg overvar det siste hurtigarbeidet til Megaman Neo på mandag. Jeg satt i bilen og så hesten strekke ut på isen. Det så veldig fint ut. Jeg mener Megaman Neo er vel forberedt til lørdagens årsdebut. Han har trukket et fint spor i V75-6 og han kan muligens få teten. Han gjør sine beste løp i tet, og det er klart han blir kjørt for tet. Hvis banen er fin, kommer vi til å kjøre skoløs på alle beina, sier Trond.

- Hvordan har du trent Megaman Neo i vinter?

- Han ble behandlet etter det siste løpet i fjor. Etter det ga vi ham nesten helt fri i en måned, slik at han kunne hente seg inn igjen både fysisk og psykisk. Treningen har ellers ikke vært så veldig anderledes enn tidligere. Han har fått en del jobb på isen i vinter. Det gjelder å holde Megaman Neo frisk. Jeg mener helsa hans skal være meget bra nå. Jeg mener han skal være like god nå, som han var i årsdebuten i fjor. Da vant han på 1.12,8a. på Biri.

- Hva med din egen helse?

- Legene har skrudd meg sammen igjen. Jeg har seks skruer i kneet og leggen. De mener jeg skal bli helt frisk igjen. Det er veldig viktig at jeg ikke begynner å belaste kneet for tidlig. På lørdag tar jeg med godstolen til Momarken. Jeg håper på fint vær og stor sport. Seier til Megaman Neo hadde også smakt veldig godt, sier en optimistisk Trond Anderssen.

Slik ser kneet til Trond Anderssen ut.