Løpsarkiv på nett

20.06.2010
Artikkelbilde

Norsk Rikstoto lanserer mandag 21. juni en tjeneste vi håper mange av våre kunder vil få stor glede av. Da kommer vi med et løpsarkiv på nett, som gir deg muligheten til å se løpene i reprise når du selv ønsker det.

Det blir en helt ny løsning for å se løpene live og i reprise, noe blir også gratis og vi serverer nå våre sendinger på nett i HD-kvalitet. Dette er en ”beta-versjon” eller foreløpig versjon, så gammel versjon av ”RD på nett” vil også være tilgjengelig i en overgangsperiode.

RD Live
Ønsker du å se løpene live, kan du abonnere på Rikstoto Direkte på nett for kr 199,- per måned. Denne tjenesten har vi forbedret gjennom å øke kvaliteten på bildet til HD. Du trenger heller ikke lenger velge hastigheten på videostrømmen du ønsker å se løpene i. Dette fikser systemet selv og velger automatisk den videostrømmen som er optimal for deg og den båndbredden som er tilgjengelig mot din PC.

RD Løpsarkiv
Er du abonnent på RD Live får du tilgang til hele vårt løpsarkiv. Arkivet inneholder ved oppstart løpene tilbake til 1. januar 2010 (det vil mangle løp fra januar og februar ved oppstart), etter hvert vil dette utvides til å løpende inneholde alle norske løp 13 måneder tilbake i tid.

Du finner de tidligere løpene i ”Resultater”, ”Program” og i spillkvitteringen din på ”MinSide”.
Ved oppstart er det ikke mulig å søke på hest, kusk, navn for å finne et løp, denne muligheten kommer til høsten.

RD Siste uke
Denne tjenesten er ny og gir alle gratis tilgang til løpene fra siste uke, eller i praksis siste 8 dager. Rakk du ikke å følge kveldens sending kan du nå se løpene i reprise når du selv ønsker det, samme kveld. Løpene legges ut i arkivet ca. 45 minutter etter målgang.