Fest for store og små på Momarken

24.06.2010
Artikkelbilde
- Tirsdag blir det fest for store og små, sier Kjeld Henning Sandem.

Tirsdag 29. juni inviterer Momarken Travbane til fest for store og små. På formiddagen får de besøk av samtlige barnehager i Eidsberg kommune. På kvelden er det "Barnas og Dyras Dag" samt "Momarken trenernes dag".

- Det blir masse aktiviteter for barna hvor hesten står i sentrum. Selvfølgelig vanker det pølser, is og saft til barna. Det er viktig for oss på Momarken å vise kommunens innbyggere at det skjer mye forskjellig på banen vår. Flere i Momarken miljøet stiller opp for å hjelpe til, bl.a. damegruppa og travskolen.
Vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger fra barnehagene – og mange andre også. Rundt 250 barn og 50 voksne vil komme til vår ” kosedag ” som vil vare i ca. 3 timer. Så blir det et par timer pust i bakken før kveldsstevne starter.
Det hele er et ledd i å bringe Momarken ” ut til folket ”, vise hva Momarken er og kan brukes til, interesse for trav, hest og ponni. I det hele gjøre Momarken mer kjent – på en positiv måte.
Momarken er, og vil være, en bane for barn og familier, sier
sports- og markedssjef Kjeld Henning Sandem.

På kvelden
På kvelden skjer det masse forskjellig. For barna vil det være ponniridning, hoppeborg og Lekehjørne.
Vi får besøk av flere trivelig dyr du kan hilse på. Bl.a. valper og andunger. Og selvfølgelig gratis is! Et spennende og
morsomt ponniløp vil det også være. Her vil aktive kusker – voksne og barn i familie – delta i ponniløp med innlagte
øvelser! Og, ikke minst, opptreden av Arnfinn Baar fra Tomter. Arnfinn ble kjent over hele landet med sin deltakelse i finalen av
”Norske Talenter” på TV 2. Hans dans ”Electric Boggie”sørget for at han gikk direkte til finalen.

Momarken trenernes dag
- Momarken trenerne ønsker hjertelig velkommen til en hyggelig hesteprat i stallen. De har på tirsdag hvert sitt løp, og
vi håper mange hesteeiere og travinteresserte møter opp. En trivelig kveld blir det!
Og selvfølgelig har vi ”Hesteeier for en dag”. 12 tilfeldige publikummere vil ”få” hver sin hest i et bestemt løp. Vinner ”din” hest vanker det flotte premier til deg, avslutter Sandem.