Norsk Europamester!

18.08.2010
Artikkelbilde

Muscles Wiking B.R. vant EM for tre-åringer på Solvalla Travbane i kveld. Det norske supertalentet var i en klasse for seg selv. Etter tet fra start til mål hadde Bjørn Goop full kontroll på løpet. Førstepremien i løpet var på 500.000 svenske kroner. Muscles Wiking B.R. eies av Johnny Sørgård fra Trondheim, mens det er Bjørn Rishaug som er oppdretter.
Norske Azeem med sin trener Erik Killingmo i sulkyen ble nummer fem. Norge satte med andre ord skikkelig farge på dette Europamesterskapet.

Muscles Wiking B.R. var meget startrask og var å finne i tet med en gang. De første 500 meterne ble passert etter 1.13,8. Muscles Wiking B.R. var pigg hele veien og på slutten kunne Bjørn Goop bare kjøre på sikkerhet.
Azeem ble plassert i fjerde par innvendig. Han fikk åpning på slutten og sikret seg femtepremien.

Optimistisk Olle Goop
Olle Goop trener Muscles Wiking B.R. og han var usedvanelig stor optimist foran løp. Han sa på svensk TV at det var snakk om en vinner. Det er svært sjelden man hører slike ord fra Olle Goop.
- Det er klart man må være optimist med en slik fantastisk traver. Han har gjort alt rett så langt i karrieren. Jeg mener han har de rette forutsetningene til å bli en internasjonal topphest. Dette er svært gledelig for norsk travsport og jeg er glad for å få lov til å trene Muscles Wiking B.R., sa Olle Goop på seremoniplass.