- Vi kan få en norsk Europamester

18.08.2010
Artikkelbilde
Azeem og Erik Killingmo

- Jeg blir slettes ikke overrasket om vi får en norsk Europamester for tre-åringer på Solvalla Travbane i kveld. Både Muscles Wiking B.R. og min egen Azeem er tre-åringer langt utenom det vanlige. Fra fine startspor kan en av disse vinne, sier Erik Killingmo.

- Innerst inne tror jeg Muscles Wiking B.R. har den beste muligheten til å vinne. Han har vært litt bedre enn min hest så langt i år. Jeg mener imidlertid vi har mye å gå på, og jeg tror vi skal utligne forskjellen i tida som kommer, sier Erik Killingmo.

Tet og lederrygg?
- Jeg kommer til å kjøre for fullt ut fra start og jeg har god tro på at vi når teten med en gang. Jeg er interessert i et ryggløp og jeg håper Muscles Wiking B.R. kommer med en gang. Slik at vi kan få tet og lederrygg. Det optimale hadde vært dobellseier til Norge. Det er lov til å drømme, men det er ikke urealistisk å håpe på en norsk seier. Azeem har trent veldig fint den siste tiden og jeg mener han bare skal bli bedre og bedre, sier Killingmo.

Startfeltet:
1. Velten Couture - Heinz Wewering
2. Azeem - Erik Killingmo
3. Nadir Kronos - Patrik Sjøberg
4. Tryptophan Ås - Ørjan Kihlstrøm
5. Muscles Wiking B.R. - Bjørn Goop
6. Partout Simoni - Erik Adielsson
7. Pikachu C.N. - Flemming Jensen
8. Aaron De Veluwe - Jorma Kontio
9. Noak L.B. - Daniel Olsson
10. Aleksej - Robert Bergh
11. Agostiinsin - Torbjørn Jansson
12. Amour Rapide - Stefan Søderkvist

Muscles Wiking B.R. og Bjørn Goop

- Gleder meg til auksjonen
Erik Killingmo gleder seg til Klasseløpsauksjonen.
- Ja, jeg gjør det. Nå er ikke jeg kjent for å være en trener som satser alt på unghester, men jeg har noen eiere som vil kjøpe hest på auksjonen. Jeg håper vi kan gå til innkjøp av 2-3 stykker