Arngrims tips

Skrevet av Arngrim Søpstad

Gimmas råe mandag 18.01.21.

V65 tips.
Nå har løpene blitt så enkel å tippe at Anders og æ har gått over til å tippe bare V6 og sløyfe femmerne . Dette gir dobbel utbetaling på 6 rette og det trenges også, så små premier det har blitt etterhvert .
Det er itj nå som duger så godt som sjølskryt . I allefall for sjela .

1: 1-5-6-7
2: 1-3-4-5-8-9
3: 3-4-5-9
4: 1-6-12-13
5: 1-Alonso Sol
6: 4-7

5: Å tippe Alonso Sol banker er dristig , eller rettere sagt det er typisk Gimmas råe.
Sola er en hest som stadig har tatt nye steg . Ei riktig fighter og gjør mesteparten av løpene sine på slutten . Ei tøff tøtt. Klar banker for mæ .
Opponenter : 5-Holst Pil, 7-Lille Vilma og 8-Jan Livar .

6: Noen bruker ordet Dobbelbanker . Men en banker er en som står alene og står for det . I denne avdelingen bruker jeg 2 hester uten at æ vil sette ett slags motenavn på betegnelsen. Men i de siste spillene har æ brukt 2 hester med stort hell .  .
Looking Sharp er meget nære en banker, men 4-Take It Easy er ikke lett å skubbe seg på . Men med disse 2 føler æ mæ nokså sikker .

1: Mange vil mene at dette løpet også er ett 2 hesters løp. Mellom 6-Bestbyarsenal og 7-The Last Ticket . Men æ har jo hele tiden hatt en forkjærlighet for 1-Synjo Danseus og såfremt du Roar knaller til fra start så trur æ faktisk du kan være med på leken .
5-Unique Findings har æ sjett noen ganger og han blir bedre og bedre og blir en superskrell her .

2: 4-Electron har kommet sterkt i de siste startene og virker mere stødig no. Er snar fra start og kan ta teten direkte her .I tet er hun meget vanskelig å hanskes med .
Såfremt dokker vil ha to «renskere» så kommer de her 5-Garbor B. R., og 9-Greed
Førstnevnte er veldig ofte fremme der, men har kanskje tungt for å vinne . Greid er en sånn type som må ha det litt på sin måte . Han havner ofte utvendig , men denne gangen har han bakspor og kan lifte med inn til siste sving . Kan gjerne sette inn angrepet i siste sving. Når han får opp farten da går det unna . 1-Yesyesyes kan få sin yndlingsposisjon herr i rygg leder .

3: 9-Vill Jerven er en bra banditt . I positive termer . Sist så listet Dag Sveinung Dalen Jerven ut fra starten på 1640 meter og vant når 5-Villmira sviktet . Mærrer har nok litt vanskeligere for å holde formen enn sine mannlige kolleger . Her har æ også stor tro på 3-Alma Prins . I mine øyne og med sin nåværende form er han en like stor favoritt som Jerven .

4: 12-S.K. ‘S Nordstjerne er en tøffing  æ setter inn først , med 12-Stensvik Lars som en god nummer 2 Sist kunne umulig hesten være frisk, for selv om distansen var 2600 så skulle han ikke ha klappet sammen slik . Æ går ut i fa at eier og trener har kontroll på dette . 1-Krokstad Almira må ikke undervurderes .

Som vi vet er banen stengt for publikum på mandag når det gjelder Kroa og Restauranten . Det er ikke noe rart , når man ser Kordan folk er skremt av Koronan . Men vi får endelig håpe at alt ordner seg til 30.januar når V75 kommer til Leangen . Det må det . Korona situasjonen ifølge Garåsen er jo nesten lyserød no med bare 8 smittede siste døgn.

Ok, godt folk . Nå over til munnbind . Vi nordmenn og spesieltvi trøndere er ett veldig lydhør folk . Når myndighetene sier hopp så hopper vi . Men dette med munnbind har utartet i alle mulige former og varianter . Nå er munnbindene snart i alle regnbuens farver , og ikke bare det . Nå er det kommet Logo på dem som forteller hvor du skal gå når du skal handle inn støvsugerposer, kremer i alle valører, såpe og biler . Det er ikke måte på .

Men har du lagt merke til hvordan vi forandrer oss. Mange ganger har æ måttet stoppe opp for å si : «E det du ja?» og det var det selvfølgelig ikke .
Også så mye penere mange blir da . Det blir noe mystisk over kvinnfolkan . Dem kikke på dæ med ett skjelms blikk også tenker du .»hva D mæ hu blinka te ?» Æ spurta men fikk mæ ei knallhard ørtev. «Frekke fyr, æ fikk ett rusk inn på øyet , så det så «

Men så er det like mange som kan være glad for at dem har munnbind . For når dem tar av munnbindan får vi oss mang en overraskelse.» Nei e det du ?» Og no var d det .

Gimma
«Alltidoverinnbilsk»